facebook

Два місяці тривало моє подружнє щастя, а потім чоловік приголомшив

Я вийшла заміж 2 місяці тому. Семен скромний, чуйний, освічений хлопець. Ось тільки на тему сімейного бюджету розмов у нас не було. Кожен витрачав свою зарплату, ні в чому себе не обмежуючи. Але ось, реєстрація шлюбу позаду, ми в’їхали в квартиру, яка дісталася чоловіку від його бабусі.

 

 

Я вирішила заповнити холодильник, купити побутову хімію, шторку у ванну, килим у вітальню. У магазині я простягала свою банківську картку, Семен стояв поруч з нудьгуючим виглядом.

Так тривало цілий місяць. Я після роботи заходила в супермаркет і несла пакети з харчами додому, готувала. Все думала, коли мій чоловік оцінить мої старання. Але він сприймав усе, як належне.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У поштову скриньку посипалися квитанції – потрібно було платити комуналку. Я підсумувала цифри, озвучила чоловікові. Він подивився на мене так, ніби його і не стосується ця інформація.

Тоді я не витримала, підняла питання про те, як нам вести сімейний бюджет.

«Семене, в цьому місяці я купувала продукти, витратила всю свою зарплату»

«Не може бути, що всю» – сказав він. «Овочі та крупи коштують копійки»

У мене трохи щелепа не впала на підлогу. Я відкрила мобільний банківський додаток і показала йому, які суми мені довелося залишати на касі продуктових магазинів. Він щиро здивувався. Ще б пак, в його будинку цим займалася мати, він навіть цін не знає на хліб і молоко.

«Давай в наступному місяці скинемося на загальні витрати?» – запропонувала я.

«Ні, до кінця року не вийде. Тато брав кредит на машину, я йому допомагаю. Віддаю по 10 тисяч. Ми так вирішили спочатку, щоб кредит за 3 роки погасити, замість п’яти».

Я здивувалася. Мені тепер, що, дорослого чоловіка утримувати тільки тому, що його батько кредит виплачує?

Довелося обуритися і нагадати благовірному, що він тепер одружений чоловік, у нього нові обов’язки – утримувати сім’ю. Тато повинен сам викрутитися зі своєю машиною. Але чоловік протестує. Каже, що він чесний і благородний в душі, і раз взявся допомагати батькові, то своє слово буде тримати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...