facebook

Шо він робить? Скандальний нардеп Барна на Різдво в церкві агітував за Порошенка

Народний депутат України Олег Барна на Різдво під час відправи прийшов в один із храмів Чорткова, що у Тернопільській області, де агітував за Президента.

 

 

Про це Барна написав у Facebook.

Барна похизувався, що він разом із головою Чортківської ОДА, міським головою Чорткова взяв участь у літургії в храмі Святої Покрови.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Депутат від БПП, коли у храмі йому надали слово, одразу взявся агітувати за Порошенка. Він заявив, що “Президент відродив армію та мову”. Також на думку Барни “завдяки Порошенку Україна увійде в історію як сильна держава”.

Після свого виступу Барна у храмі нагородив місцевого настоятеля храму.

Подаємо його слова в оригіналі:

«Бог дарував нам усім ще один рік. І попри те, що на Сході країни наші воїни боронять Незалежність, Господь подав нашому народу Різдвяний дарунок руками вселенського Патріарха Варфоломія, котрий вручив Томос настоятелю Української Автокефальної Помісної православної церкви Епіфанію, чим повернув історичну, національну, духовну справедливість-незалежну церкву.

Про це мріяли і боролися 333 роки наші Герої, козаччини, УНР, визвольних змагань, боронячи наш нарід.

Мене часто запитують, чому я підтримую Президента? Президент Петро Порошенко вже ввійшов в історію нашої країни як державник, котрий відродив армію, зокрема у нашому місті, котрий відстояв державність української мови, який звернув увагу всього світу на Україну, який об’єднав націю і котрий повернув нашу віру!

А чи Україна ввійде у світову історію як Велика, добротна держава, буде залежати від нас самих: нашої єдності, нашого духу та нашої праці!»

Після привітань краянам, виконав почесну місію, вручивши державну нагороду Грамоту Верховної Ради України та нагрудний знак «За заслуги перед українським народом» настоятелю храму Секретарю Тернопільсько-теребовлянської Єпархії УПЦ, військовому капелану митрофорному протоієрею Михаїлу Левковичу за його просвітницьку, духовну діяльність.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...