facebook

У будинку культури на Тернопільщині шестеро людей отруїлися чадним газом

У будинку культури села Рай Бережанського району 6 осіб отруїлися продуктами горіння через несправність газового конвектора.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

“6 січня о 00:07 до оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Тернопільській області від чергового ГУ НП в Тернопільській області надійшло повідомлення про те, що в с. Рай Бережанського району в приміщенні місцевого будинку культури місцеві жителі отруїлися невідомим газом”, – йдеться у повідомленні.

По прибуттю на місце події оперативної групи Бережанського районного відділу Управління, співробітників поліції, екстреної медичної допомоги та аварійної служби газу встановлено, що в приміщенні будинку культури перебуває 4 особи без свідомості.

Унаслідок події травмовано 6 осіб, яких з діагнозом отруєння продуктами горіння госпіталізовано до Бережанської центральної районної клінічної лікарні.

Рятувальники вважають, що група осіб в приміщенні місцевого будинку культури увімкнули газовий конвектор, у зв’язку з несправністю опалювального приладу продукти горіння потрапили в приміщення. Остаточні обставини події встановлюються працівниками поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...