facebook

Побила та виставила роздягненого на мороз: нелюдська жорстокість шокувала українців, копи розшукують недомати

У Краматорську стався кричущий випадок. Вночі 6-річної дитини, який блукав вулицями без верхнього одягу помітили правоохоронці.

 

Про це повідомляють у прес-службі патрульної поліції України.

Дитина ходила по нічному місту без верхнього одягу. А з дому його в такому стані вигнала посеред ночі рідна мати.

“В поліцію надійшло повідомлення про виявлення дитини в Краматорську, селище Красноторка. Випадковий перехожий помітив хлопчика, який сам блукав по місту вночі, і викликав на допомогу поліцейських”, – зазначають поліцейські.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Патрульні прибули на виклик і виявили маленького хлопчика. Дитина дуже замерз, а як з’ясувалося на вулицю без верхнього одягу його вигнала рідна мати.

При цьому вона ніяк не реагувала на прохання малюка пустити його додому, бо була дуже п’яна. Хлопчик вирішив піти в місто і заблукав. Він ніяк не міг пояснити, де його дім.

“Поліцейські доставили дитину в дитячу лікарню. Під час огляду лікар виявив на тілі дитини численні забої та синці. Хлопчик розповів, що вони з’явилися після того, як напередодні мати побила його гумовим шлангом”, – розповіли в поліції.
Про ситуацію патрульні сповістили працівників ювенальної превенції Краматорського відділу поліції, яка в подальшому буде займатися цією справою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...