facebook

Робота за кордоном: заробітчанка розповіла, як легко отримує $5000 в місяць

Юлія Мамедова приїхала в ОАЕ два роки тому, змінила дві роботи, а зараз персональний тренер в Дубаї

 

 

Її подруга, яка постійно живе в Дубаї, запросила до себе на день народження і місто настільки сподобався Юлії, що вона вирішила повернутися. В Україні вона сім місяців посилено підтягувала англійську, а потім шукала роботу через агентства. Віддалено пройшла співбесіду і підписала контракт на спортивного інструктора в готелі.

Роботодавці оплатили переліт, забезпечили житлом і дворазовим харчуванням. Платили $800 в місяць, а також відсоток від загальних продажів в готелі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Всього виходило близько 1000 доларів. Працювала з 11 ранку до 20 вечора, але жила далеко від роботи. Крім тренувань в обов’язки входило витирати спортивне обладнання, давати гостям ключі від шафок. Готельна їжа була дуже гострою, тому багато продуктів купувалися в супермаркетах.

Через сім місяців Юлія Мамедова почала шукати нове місце роботи. У контракті з компанією було прописано, що співробітник повинен відпрацювати два роки. Якщо звільняюся раніше вимагали 2 тисячі доларів. Це суперечить закону країни. Намагалася довести свою правоту, але зрозуміла, що на це піде багато сил, грошей і часу. Довелося заплатити.

Влаштувалася в агентство персональним тренером. В Еміратах у всіх будинках є безкоштовні тренажерні зали для мешканців. Дуже популярна послуга – виклик спортивного тренера додому.

Тренування оплачують дуже добре – від 60 доларів за одне тренування, яке триває годину. Сума залежить від тренування в платоспроможності клієнта: 100-200 доларів. В місяць платили вже 2,5 тисячі доларів. Але доводилося самій знімати житло за 800 доларів. За рік роботи в компанії зрозуміла, що дуже вигідно працювати на себе. Є попит і багато місць для тренувань – пляжі, парки, вулиці. Також в Дубаї можливо законно купити собі Фріланс-візу і отримати спеціальну ліцензію в Міністерстві спорту.

Зараз Юлія Мамедова напрацювала власну базу клієнтів. Працює близько чотирьох годин на день і заробляє від $ 5 тис. на місяць, в залежності від сезону.

Доводиться працювати з різними клієнтами. До деяких клієнтів повинно було одягати національне закрите плаття-абаю і носити паранджу. Тому хоч відчувала себе самотньою, ніколи не відчувала приїжджої.

Змогла заробляти за годину стільки, скільки тренера в Києві насилу заробляють за один день. Дубай – це місто можливостей. Незважаючи на труднощі, завдяки наполегливості і праці всього можливо досягти самостійно. Тим більше, що наші працівники одні з кращих, каже Юлія.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...