facebook

Фатальне ДТП погубило закохану пару: з’явилися нові подробиці трагедії

У Рівному двоє людей трагічно загинули під колесами автобуса. Жахлива ДТП сталася на вулиці Степана Бандери.

 

 

Там автобус наїхав на двох пішоходів: чоловіка і жінку. Чоловік помер на місці, а жінка, яка, як з’ясувалося, була його коханою, потрапила в лікарню. Проте врятувати постраждалу лікарям так і не вдалося: від отриманих травм вона померла через годину в палаті.

«39-річний житель, водій автобуса “Еталон”, який здійснює нерегулярні пасажирські перевезення, на проїжджій частині дороги допустив наїзд на двох пішоходів. 34-річний житель обласного центру від отриманих травм загинув на місці події. А його подруга – 35-річна місцева мешканка, була доставлена ​​в центральну міську лікарню. Врятувати її життя медикам не вдалося – майже через годину жінка померла», – повідомили в місцевій поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Медичний огляд показав, що водій автобуса в момент скоєння наїзду був тверезим. Чоловіка затримали. В даний момент поліцейські уточнюють всі деталі події.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель двох осіб, розпочато досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...