facebook

“Відправили на той світ ударом в голову”: в Києві жорстоко вбили чоловіка

Пізно увечері 2 січня в Києві вбили чоловік. Це сталося на прибудинковій території ЖК “Французький квартал” за адресою вулиця Саперне поле, 12. Інцидент трапився близько 22:30.

 

 

За попередньою інформацією, один чоловік гуляв з собакою, а другий чоловік під’їжджав на машині до парковці. З невідомих причин між ними стався конфлікт. Водій автомобіля вийшов на вулицю і продовжив діалог. Конфлікт продовжував розвиватися і в якийсь момент чоловік з собаками вдарив співрозмовника з кулака в голову.

Постраждалий чоловік впав на землю і йому стало погано. На місце події викликали медиків. Лікарі до останнього намагалися реанімувати потерпілого, проте він помер, не приходячи до тями. За попереднім висновком медиків, смерть наступила від удару в голову, а не від падіння.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після скоєного нападник зник у дворах. Правоохоронці розшукують чоловіка кавказької зовнішності з бородою. Попередньо, підозрюваний був одягнений в спортивний костюм, а також з ним були дві собаки. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Деталі інциденту з’ясовуються.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...