facebook

Новорічні “розбірки”: на Вінниччині підрізали скандального зятя мера

У Могилів-Подільському, що на Вінниччині, у новорічну ніч відомий бізнесмен Сергій Шевчук, який одружений на падчерці мера, отримав ножові поранення.

 

 

Про подробиці нічної бійки під рестораном пише місцеве видання 20minut.ua із посиланням на вінницького адвоката Віталій Корпало. Саме він захищав Сергія Шевчука у суді, коли останнього звинувачували в замаху на вбивство.
Бізнесмена, одруженого на падчерці мера Петра Бровка, звинувачував у спробі вбивства Олександр Коломієць. Суддям забракло доказів, що саме Сергій Шевчук стріляв, тому звинуваченого виправдали. Тепер між сторонами, що давно конфліктують, стався черговий конфлікт новорічної ночі.

Нині Сергій Шевчук перебуває у реанімації. За словами адвоката, він отримав удари у живіт та у шию.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прес-офіцер обласного главку поліції Анна Олійник розповіла, що поліцейські отримали інформацію від медиків про двох потерпілих унаслідок новорічних «розбірок». Чоловіки отримали поранення різного ступеню важкості.

«Обидва чоловіки написали заяви, і є два провадження. По одній заяві відкрили про тяжкі тілесні ушкодження (стаття 121), по другій — про тілесні ушкодження середньої тяжкості (стаття 122 Кримінального кодексу України)”, – розказали у поліції.

За попередніми висновками лікарів, дійсно, у пацієнта реанімації ножові поранення.

Обох потерпілих чоловіків в поліції назвала учасниками конфлікту двох сімейних пар.

” Один був зі своєю другою половиною і інший. Між собою вони побилися», — уточнила речниця обласного главку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...