facebook

У Тернополі на масиві Дружба від вибуху гранати загинув чоловік

Одна людина загинула, ще двох госпіталізували з пораненнями внаслідок вибуху гранати в однокімнатній квартирі в Тернополі, повідомляє в середу відділ комунікації поліції Тернопільській області.

 

 

За інформацією поліції, правоохоронці, які прибули на місце, виявили у квартирі тіло чоловіка. “В нього на пальці висіло кільце, ймовірно, від гранати. Поруч лежали ще двоє поранених чоловіків. Їх доправили до лікарні”, – зазначили в повідомленні.

За даними заступника начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Степана Яцуха, на момент вибуху в кімнаті перебували четверо людей. Власник квартири зазначив, що загиблий – його сусід. Чоловіки дивилися телевізор і розпивали спиртні напої. У знайомого була граната, якою той хвалився, і через необережне поводження небезпечний предмет вибухнув.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Остаточну причину вибуху визначить слідство. На місці події працюють криміналісти, оперативники та вибухотехніки. Внаслідок вибуху витоку газу немає, комунікації не пошкоджені, наголосили в поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...