facebook

Новорічні історії: Сюрприз для бездомного

“До нас вже кілька місяців поспіль щодня приходив бездомний. Він багатьох дратував, заважав відвідувачам, часто був в усмерть п’яний. Ми його завжди якось жаліли і робили безкоштовну каву. Практика показала, що це ефективніше, ніж просто його виганяти. Варто було напоїти його кавою, і він відразу йшов. А сьогодні, 30 числа, він прийшов, сів на диван і так і сидів. Якось сумно стало, адже Новий рік все-таки.

 

 

Ми стали з ним розмовляти. Він говорив про своє тяжке життя, про те, що йому самотньо, і просто хочеться побути серед хоч якихось знайомих. А у нас якраз господарі кав’ярні зробили корпоративні подарунки. Там, здається, була термокружка, якісь цукерки. Бариста Олег несподівано віддав йому свій подарунок, і ще грошей усучив. Бездомного це зворушило до сліз. Так що там його, всіх нас це зворушило. Начебто такий простий вчинок, а мій погляд на світ змінив.

І розповім секрет – ви тільки мене не видавайте. Я, мабуть, в переддень свят, задумалась і робила весь день замість какао людям капучино. І ніхто мені нічого не сказав. Пошкодували, напевно”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...