facebook

Найменший песик Великобританії зустрівся з гігантським догом

До німецького дога на прізвисько Майор, котрий мешкає в Суонсі, біля Уельсу, і претендує на звання найбільшого собаки у світі, у гості завітала найменша собака Великобританії – чихуахуа Дісней. Разом з господарями ця мініатюрна тварина мешкає в Уест-Мідлендсі.

55083_VVSucPqSFMJY_a_465_390

55083_NQOmNK2DnmT6

Фотозвіт з цієї незвичайної зустрічі на своїх сторінках опублікувало видання Daily Mail.

Майор у свої три роки важить понад 76 кілограмів і має зріст два метри. За словами господаря, Браяна Вільямса, на день собака споживає шість варених яєць, два кілограми м’яса та випиває 1,4 літри молока. При цьому тварина відрізняється дуже миролюбним і спокійним характером, незважаючи на вражаючі параметри.

У свою чергу 19-місячний Дісней має усього 800 грамів ваги. Власниця крихітки, Наталі Вейн, розповідає, що він їсть дуже мало, його одноразова порція поміщається у підставку для яйця.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому велетень Майор і мініатюрний Дісней відразу потоваришували, давши репортеру видання зробити кумедні та зворушливі знімки.

Нагадаємо, німецький дог Майор є одним з трьох претендентів на звання найбільшої собаки світу. Попередній носій цього титулу помер три роки тому в Арізоні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...