facebook

НП у нічному клубі Одеси: 20-річний хлопець через помсту зважився на “теракт”

20-річний житель Одеси, якого не пустили в один з нічних клубів міста, вирішив помститися, але вибрав для цього, м’яко кажучи, незаконний метод.

 

 

Повідомлення про те, що невідомий чоловік погрожує підірвати один з розважальних закладів на проспекті Добровольського в Одесі, до чергової частини територіального відділу поліції надійшло вночі з 29 на 30 грудня, повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції області.

За вказаною адресою одразу ж виїхали фахівці вибухотехнічної служби Управління та підрозділи ДСНС. При обстеженні приміщення розважального закладу та прилеглої до нього території вибухових пристроїв знайти не вдалося.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Усього година знадобилася співробітникам Суворовського відділу поліції в Одесі спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в Одеській області, щоб встановити місцезнаходження і затримати правопорушника.

«Мінером» виявився 20-річний городянин, який пояснив причину невдалого жарту образою на охорону закладу: «Не зміг пройти «face control».

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Тепер жартівнику світить до шести років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...