facebook

Нова інформація у справі «БлаБлаКар»

У правоохоронців з’явилась нова інформація щодо справи про вбивство Тараса Познякова, – про це інформує replyua.net з посиланням на офіційну сторінку в соціальній мережі Facebook очільниці Національної Поліції України Хатії Деканоідзе.

1470424622_blablacar

Так, підозрюваний у вбивстві Тараса Познякова Дмитро Голуб був затриманий вчора, четвертого серпня 2016 року, на території Хмельницької області. Йому пред’явлено обвинувачення в умисному вбивстві, незаконному заволодінні транспортним засобом та незаконному поводженні зі зброєю. Вже сьогодні Голуба було доправлено до столиці, де Києво-Святошинським районним судом щодо нього було винесено рішення про тримання його під вартою у якості запобіжного заходу – на два місяці. За словами Деканоідзе, наразі у справі продовжуються слідчі та розшукові дії.

Нагадаємо, потерпілий Тарас Позняков, прямуючи зі Львова до Києва, знайшов попутників на популярному сервісі «БлаБлаКар». За 25 кілометрів до Києва автівка зникла разом з водієм. Імовірно, він загинув від рук попутників.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...