facebook

Українці в Індонезію будуть їздити без віз

У п’ятницю, 5 серпня, під час державного візиту до Республіки Індонезія Президент України Петро Порошенко зустрівся з Президентом Індонезії Джоко Відомо. Потім відбулися перемовини офіційних делегацій двох країн у розширеному форматі, за результатами яких глави держав зробили заяви для преси.

Зокрема, Петро Порошенко подякував індонезійському колезі за рішення про запровадження безвізового режиму для українців, що сприятиме розвиткові туризму. Сторони також досягли порозуміння щодо співробітництва в гуманітарній сфері та у структурах міжнародних організацій. Окремою темою стало розслідування терористичної атаки на малазійський «Боїнг» два роки тому в небі над Донбасом, оскільки в цій трагедії загинули й індонезійські громадяни. Відбувся обмін думками про нинішній стан і перспективи інтеграційних процесів, які відбуваються у регіоні Південно-Східної Азії.

Того ж дня Петро Порошенко провів зустріч зі Спікером Ради народних представників індонезійського Парламенту Аде Комарудіном. Президент України закликав індонезійських парламентарів стати на захист кримських татар, права яких порушуються окупаційною владою Росії.

IND__________foto-600x375

джерело http://meest-online.com/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...