facebook

Військового комісара посадили на 7,5 роки за смерть двох людей

На Херсонщині вироком Чаплинського райсуду колишнього військового комісара визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення та засудили до позбавлення волі на строк 7 років 6 місяців.

Про це повідомила у п’ятницю Військова прокуратура Південного регіону України.

“Вироком Чаплинського районного суду Херсонської області від 26 грудня 2018 року колишнього військового комісара Чаплинського районного військового комісаріату Херсонської області визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України, та засуджено до покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років 6 місяців, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки. У суді доведено, що 3 серпня 2018 року військовий комісар, знаходячись у стані сильного алкогольного сп’яніння та керуючи власним автомобілем ВАЗ-2106, у смт Чаплинка Херсонської області здійснив наїзд на подружжя К., 1991 та 1996 року народження. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік та жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці, а двоє неповнолітніх дітей залишились без батьків”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією військової прокуратури, при призначенні покарання суд врахував щире каяття обвинуваченого, активне сприяння розкриттю злочину, позитивну характеристику за місцем проживання та служби військового комісара, утримання неповнолітньої дитини та участь в зоні АТО.

Публічне обвинувачення в суді підтримувала Військова прокуратура Херсонського гарнізону Південного регіону України.

Як повідомляв Укрінформ, 3 серпня 2018 року приблизно о 21 годині 10 хвилин в смт Чаплинка Херсонської області військовий комісар, знаходячись у стані сильного алкогольного сп’яніння, керуючи власним автомобілем ВАЗ-2106, здійснив наїзд на подружжя К, 1991 та 1996 року народження. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік та жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці, а двоє неповнолітніх дітей залишились без батьків. За інформацією поліції, 43-річний військовий комісар, керуючи автомобілем спершу здійснив наїзд на подружжя, а потім врізався в дерево.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...