facebook

Почувши відмову, він став бити її по голові дерев’яною палицею: На Херсонщині чоловік вбив дружину, яка пішла від нього

За вбивство колишньої співмешканки житель Великолепетиського району засуджений на 11 років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

 

 

Злочин стався цього року в одному з сіл Великолепетиського району. В поліцію надійшло повідомлення, що горить будинок з мешканцями. На місце прибули усі екстрені служби. На вулиці знаходилися двоє дітей, які не постраждали. На землі лежала їх непритомна мати, у жінки був проломлений череп. Вона померла у реанімаційному відділенні лікарні.

Поруч з будинком знаходився чоловік у стані алкогольного сп’яніння, який стверджував, що виніс усіх з палаючого будинку. Його руки і весь одяг були зі слідами крові. Діти загиблої казали, що це він бив їх маму та спричинив пожежу. Сусіди підтвердили слова дітей і розповіли, що чоловік раніше співмешкав з жінкою і постійно її бив.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейські затримали 32-річного чоловіка, який виявився раніше судимим за крадіжки. Він розповів, що після кількох місяців спільного життя співмешканка його покинула і переїхала вже до нового чоловіка. Він же ніяк не міг це прийняти і неодноразово намагався повернути жінку. Тієї ночі він знов прийшов до будинку її нового співмешканця, господаря вдома не було. Жінка впустила чоловіка і він вкотре став її умовляти повернутися до нього.

Почувши відмову, він став бити жінку по голові дерев’яною палицею, яку носив з собою нібито для відлякування собак. Також зловмисник вдарив палицею по телевізору, від чого той впав і спалахнув, почалася пожежа. Від шуму прокинулися діти жінки, які, побачивши непритомну маму і оскаженілого чоловіка, вибігли з дому. Після чого раніше судимий виніс жінку на двір. Будинок згорів.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та призначив покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...