facebook

Вибори 2019: Порошенко майже наздогнав Тимошенко

Чинний президент України Петро Порошенко наздоганяє лідера партії “Батьківщина” Юлію Тимошенко в рейтингу передвиборчих симпатій українців. Більше того, його показники в ньому ростуть найстрімкіше.

 

 

Так, Порошенко отримав би у першому турі виборів президента 13,8% від тих, хто голосуватиме, а Тимошенко — 16%. Про це свідчать підсумки опитування фонду “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва та соціологічної служби Центру Разумкова.

Далі зі значним відривом іде шоумен Володимир Зеленський із результатом у 8,8%. Що стосується кандидата від “Опозиційної платформи — За життя” Юрія Бойка, то за нього готові віддати голоси 8,4% респондентів, за лідера Радикальної партії Олега Ляшка — 6,9%, лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка — 6,8 %.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В ході дослідження було опитано 2017 респондентів в усіх регіонах України, крім тимчасово окупованого Криму та окупованих територій Донбасу. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%. Опитування відбувалося з 19 по 25 грудня.

Згідно з результатами опитування, проведеного з 12 по 21 грудня соціологічним центром імені Михайла Драгоманова, наступним президентом України стане або чинний глава держави Петро Порошенко, або лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...