facebook

На Львівщині суддя на смерть збив пішохода

На Львівщині суддя Львівського апеляційного суду на смерть збив 69-річного пішохода.

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

“Слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю судді Львівського апеляційного суду, унаслідок якої загинув 69-річний пішохід”, – йдеться в повідомленні.

За даними відомства, ДТП трапилася вчора, 25 грудня, близько 19:30 на автомобільній дорозі Київ-Чоп, поблизу одного із сіл Миколаївського району Львівської області. Суддя, перебуваючи за кермом автомобіля Volkswagen, на неосвітленій ділянці дороги здійснив наїзд на пішохода, який від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди, що призвела до смерті потерпілого, слідчі Державного бюро розслідувань розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Зараз тривають слідчі дії, встановлюються обставини події, підкреслили в ДБР.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...