facebook

“Зеленський — не Голобородько”: Харчишин зробив неочікувану заяву

Шоумен і лідер студії “Квартал-95” Володимир Зеленський сильно відрізняється від свого сценічного образу Василя Голобородька зі “Слуги народу”, тому його похід у президенти виглядає щонайменше некоректно.

 

 

Про це заявив український рок-музикант, лідер гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин у коментарі Oбозреватель.

“Якби ми голосували за Голобородька, персонажа серіалу “Слуга народу”, і якби він був у реальному житті Голобородьком, і якби він робив такі ж справи і ті ж речі, як у фільмі — бо сьогодні ми не знаємо, як живе Зеленський, хоча він і публічний. Його публічність обмежується певними рамками. Яке він політичне життя веде…”, – розповів Харчишин.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Тому при Голобородьку в реальному житті можна і потрібно було б голосувати і він би знайшов свій електорат, який зараз просто плутається — за кого він голосує: за Голобородька чи за Зеленського”, — говорить Харчишин.

При цьому співак акцентує, що Зеленський – чудова людина й артист, але грати в політику – не найкраща ідея.

“Мені подобається Зеленський, він гарна людина, гарний артист, ми ніколи горщиків не били, ми дружимо, але оцінити Зеленського на виборах я не можу. Голобородько — так. Він може набрати і вищі рейтинги, ніж Юлія Володимирівна”, — переконаний Харчишин.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...