facebook

На Сумщині поліція розшукує двох зниклих школярок

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Сумській області.

“Учениці 9 класу дитячого будинку с. Хоружівка Анастасія Нікольнікова та Аліна Мокко вчора пішли з навчального закладу і досі їх місце перебування невідомо. На розшук неповнолітніх задіяний весь особовий склад поліції області. Правоохоронці просять відгукнутися всіх небайдужих, яким відома будь-яка інформація, що допоможе встановити їх місце знаходження”, – йдеться у повідомленні.

Інформація про те, що о 16.00 учениці 9 класу пішли з навчального закладу і досі не повернулись, надійшло до чергової частини поліції вчора близько 22 години вечора.

Також поліція опублікувала зовнішні прикмети та фото зниклих школярок.


Анастасія Нікольникова – зріст близько 145 см, худорлявої статури, має руде волосся, густі брові, блакитні очі, тонкі губи. На момент зникнення була вдягнута в штани темно-синього кольору, синю куртку, взута в білі кросівки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Аліна Мокко – зріст близько 180 см, худорлявої статури. Має темне довге пряме волосся, темний колір очей, кругле обличчя. Була вдягнута в темні лосини, світлу футболку, темно-синю куртку з капюшоном, взута в чорні кросівки.

“Обидві дівчини мають особливі прикмети у вигляді татуювань. У Анастасії – на лівій руці напис англійською, а на лівій нозі – малюнок ангела. Її подружка Аліна має татуювання у вигляді крапок між пальцями”, – додали у поліції.

Усі інформацію щодо зниклих дівчат правоохоронці просять повідомити до Недригайлівського віддлення поліції за телефонами (066)432-02-48, (054)555-2-333, або в найближчий відділ поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...