facebook

”Набив пику ворогу!”: Мосійчук жорстко висловився про бійку з ”кремлівським пропаганд*ном”

Народний депутат України Ігор Мосійчук (“Радикальна партія”), який влаштував бійку з Олександром Семченком під час прямого ефіру, пояснив, що йому “довелося набити пику і вигнати кремлівського пропаганд*на”, а не політолога.

 

 

“Семченко не політолог, блогер і тим більше не журналіст! Він ретранслює лише думки кремлівської пропаганди, вихваляє “ДНР” і “ЛНР”, постійно принижує Україну, насміхається над українськими вояками і в тому числі полеглими, голодомором і його жертвами, Героями Небесної сотні”, — написав він на своїй сторінці у Facebook.

Мосійчук також опублікував скріншоти з сепаратистськими публікаціями Семченка, у яких він висловлює свою явну прихильність “руському міру” і президенту РФ Володимиру Путіну.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Припиніть відвертого ідейного ворога української держави називати політологом, блогером і журналістом! Він ворог! І бив я ворога, а не політолога або журналіста!” — підкреслив нардеп.

На його думку, в цьому випадку має бути беззастережна реакція СБУ на антиукраїнську діяльність Олександра Семченка, а якщо її не буде, то “своє слово обов’язково скажуть невідомі патріоти”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...