facebook

Назвали ціну квитків на найближчий матч збірної України

Стартовий поєдинок відбору до Євро-2020 Португалія – Україна відбудеться 22 березня в Лісабоні на стадіоні “Да Луш”. Початок – о 21.45.

Уже можна придбати квитки в український сектор на цю зустріч.

Федерація футболу Португалії встановила наступні ціни на квитки: 10 євро (355 грн) та 15 євро (530 грн). Сума в національній валюті наведена з урахуванням вартості адміністративних витрат, придбання валюти та комісії банку за переказ коштів. Додатковий сервісний збір у розмірі 8% сплачується за послуги компанії esport.in.ua, повідомляє ФФУ.

– квитки продаються он-лайн виключно на сайті www.esport.in.ua;

– одна особа можна замовити не більше чотирьох квитків;

– при замовленні обов’язково необхідно надати свої особисті дані та дані інших осіб, для яких ви замовляєте квитки (номер закордонного паспорта, ім’я та прізвище, як вказано у паспорті, дату народження, місце проживання);

– квитки не іменні, проте з міркувань безпеки Федерація футболу Португалії рекомендує збирати паспортні дані.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– про отримання квитків, придбаних через сайт www.esport.in.ua, буде повідомлено ближче до події шляхом надсилання листа на електронну адресу замовника;

– для отримання квитків обов’язково мати при собі роздруковані сертифікати на отримання квитків та паспорти. Такі сертифікати надійдуть на вашу електронну адресу після здійснення процедури оплати.

– Квитки поверненню та обміну не підлягають.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...