facebook

Тривалий час знущались, а потім зґвалтували: На Херсонщині двоє молодиків жорстоко поглумились над 16-річною сиротою

У селі Херсонської області військовослужбовець-контрактник з приятелем зґвалтували шістнадцятирічну дівчину, яка чекала повернення свого хлопця зі служби.

 

 

Шістнадцятирічна дівчина познайомилася з хлопцем із села Белоусово Великоолександрівського району, і переїхала з Херсона туди жити. А коли коханого призвали в армію,. Вона залишилася в цьому селі його чекати, знімаючи кімнату в місцевого жителя, який запросив її в гості на день народження сусіда, що приїхав у відпустку з східного фронту.

Ось тільки засиджуватися з більш дорослими чоловіками, і посилено спустошувати разом з ними горілчані пляшки дівчина не стала. Вона випила келих пива, подякувала за запрошення, і відправилася додому дивитися телевізор.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тим часом іменинник із гостем напилися і вирішили пошукати інших задоволень. Не довго думаючи, вони сп’яну увірвалися в кімнату приїжджої – вимагали інтиму. Від таких пропозицій дівчина з обуренням відмовилася, нагадавши, що у неї є наречений. От тільки це “кавалерів” не зупинило: вони накинулися на беззахисну жертву, придушили опір, і довго її ґвалтували – в тому числі і в збоченій формі.

Коли сироту мучителі залишили в спокої, вона зібрала речі, і втікла в сусіднє село. Де про все розповіла сестрі свого хлопця, а та зателефонувала у поліцію.

Того ж дня оперативники затримали обох “волелюбних” селян (до речі, обидва одружені). Господар будинку, в якому дівчина знімала кімнату, зізнався у зґвалтуванні. Його спільник каже: був п’яний і нічого не пам’ятає.

Тим не менш, в контрактника явно прокинулося запізніле каяття. На допиті він плакав і називав себе останніми словами, іменуючи “моральним виродком”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...