facebook

Скандальна українка підтримала агресію Росії в Керченській протоці: «Відігнати ці корита до бісової матері»

Скандальна українка Тетяна Монтян відзначилася новою божевільною заявою на адресу України. Скандальна юрист і активістка з Харкова, яка відкрито підтримує російських окупантів і виступає на РосТБ, в ефірі чергової пропагандистської передачі підтримала агресію Росії в Керченській протоці.

 

Під час свого виступу на телеканалі «Росія 1» Монтян щосили погоджувалася з російським ведучим щодо конфлікту в Керченській протоці, за підсумками якого росіяни захопили три українські кораблі. При цьому скандальна українка назвала катери своєї країни «лоханками», які російським військовим нібито потрібно було відігнати в море «до бісової матері».

«Лоханки – це український флот?», – іронічно поцікавилася скандальна російська ведуча Ольга Скабєєва.

«Це ось ці три корита, які ви в протоці захопили. Я вважаю, що їх потрібно було відігнати до бісової матері і не нариватися на санкції, але ви повелися на провокацію Петі», – відповіла Монтян.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слова скандальної співвітчизниці обурили українців. Вони залишили безліч гнівних коментарів на її адресу в соціальних мережах.

«МОНТЯН СТАРА СТРАШНА ЛОХАНКА, ЗАЛИШАЙСЯ НА МОСКОВІЇ!», «Її Бузина вже давно запрошує до себе. Чекаємо приємних новин», «ось вона живе в Україні а де робота СБУ», «Після слів му-му її потрібно депортувати з України довічно, нехай залишається в Мордорі назавжди», «Зібрати їй речі, відвезти на вокзал, а там в Кацапії славить кого хоче», – писали українці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...