facebook

Гороскоп закоханих: як залицяються чоловіки кожного знака Зодіаку

Кожен зі знаків Зодіаку по різному ставитися до жінки, в яку закоханий. Хочеш дізнатися, як проявляють увагу чоловіка в залежності від дати їхнього народження?

 

Овен
Овен напористий і впевнений у собі, тому тобі не доведеться думати, подобаєшся ти йому чи ні. Він почне свої залицяння відразу з дорогих подарунків і спільних поїздок. Правда, якщо ти відмовишся, відразу ж відступить.

Телець
Телець буде довго грати твого найкращого друга і не буде натякати на щось більше. Правда, якщо ти проявиш хоч трохи ініціативи, він тут же включить свої чари.

Близнюки

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Близнюки схильні до навіжених і романтичних вчинків — покликати тебе вночі на дах, гуляти до ранку або зустріти вранці біля під’їзду з оберемком троянд.

Рак

Раки не вміють виявляти свої почуття, тому тобі доведеться довго гадати. Зрозуміти, що він закоханий, можна буде тільки по опіці і заступництву, які він проявляє.

Лев

Лев завалить тебе оригінальними подарунками та увагою, щоб ти не встигла прийти до тями від його любовної атаки. Тобі залишиться тільки здатися.

Діва

Діва буде довго придивлятися і роздумувати над своїми почуттями, а потім спокійно зізнатися у коханні. Зрозуміти, що цей чоловік закоханий можна тільки по тому, що у вас збігаються погляди на життя.

Терези

Терези дуже влюбливі, але часто бувають легковажними. Зрозуміти, що у вас все серйозно, можна тільки через довгий час.

Скорпіон

Скорпіон яскраво залицяється, причому поводиться себе так, ніби ти вже його жінка. Вони дуже запальні і ревниві, часто зізнаються у почуттях тільки у спалахах ревнощів.

Стрілець
По Стрільцю важко зрозуміти, він фліртує чи просто спілкується. Тому доведеться почекати деякий час, поки Стрілець дозріє зізнатися у коханні.

Козеріг

Козеріг буде довго зважувати всі “за” і “проти” перед тим, як почати залицяння. Секрет їх у тому, що вони завжди дивляться коханій жінці тільки в очі.

Водолій

Водолій спочатку дізнається про всі твої уподобання, лише потім почне залицяння. Тому тобі може здатися, що він вгадує твої бажання.

Риби

Закохані Риби стають підлітками, тому часто допускають помилки. Але, повір, ти будеш почувати себе принцесою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...