facebook

СБУ запобігла вибуху на залізниці в Харківській області

Контррозвідка Служби безпеки України попередила диверсію – вибух на залізниці в Харківській області, яку намагався організувати колишній співробітник СБУ в Луганській області, який наразі є співробітником «контррозвідки ЛНР».

Про це розповів представник департаменту контррозвідки СБУ Володимир Настюк на брифінгу у вівторок у Києві, передає Інтерфакс-Україна.

«Проведено спецоперацію – попереджено диверсійний акт на одному з об’єктів транспортної інфраструктури Харківської області. Злочин готував представник «ЛНР», – розповів він.

Настюк повідомив, що 17 грудня виконавець цього злочину – громадянин України – заклав вибуховий пристроїв під одною з ділянок залізничного полотна у Харківській області та попрямував до «ЛНР», де мав активувати вибуховий пристрій.

Представник департаменту контррозвідки СБУ наголосив, що співробітники української контррозвідки заздалегідь замінили вибухівку на муляж, тому вибух було відвернено.

В.Настюк повідомив, що організатор цього злочину – уродженець Саратовської області РФ, співробітник «контррозвідки ЛНР», колишній співробітник УСБУ в Луганській області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...