facebook

Зупинили пострілами: поліцейські ганялися за чоловіком із дитиною в авто

У Рівному поліція майже годину вела погоню за позашляховиком із дитиною всередині. Водій не реагував на поліцейських і таранив їхні авто. Зрештою копи відкрили вогонь і зупинили втікача. Про це пише прес-служба поліції Рівненщини.

Погоня сталася у понеділок, 17 грудня.

Близько 22:00 екіпаж поліції помітив автомобіль Mercedes-Benz ML 430, який їхав із вимкненими фарами. Водій проігнорував вимогу поліцейських зупинитися та почав утікати, йдеться у повідомленні.

Позашляховик виїхав на трасу Київ-Чоп і поїхав у напрямку столиці. Неподалік села Горбаків Гощанського району поліцейські службовим автомобілем заблокували рух утікачеві. Але той розвернувся і поїхав назад до Рівного зустрічною смугою.

Поблизу міста поліцейські створили штучний затор. Утікач його об’їхав і врізався у поліцейський Mitsubushi Outlander.
Після цього водій позашляховика без зупинок продовжив втечу. Близько 23:00 під час переслідування екіпаж патрульних почав здійснювати обгін авто зловмисника. Той спробував зіштовхнути поліцейський Mitsubushi з дороги. Унаслідок зіткнення обидва авто здійснили наїзд на придорожнє огородження.

Після зупинки 3 поліцейських вийшли з авто і намагалися наблизитися до позашляховика. Тоді зловмисник намагався заднім ходом наїхати на них. Правоохоронці відкрили вогонь по колесах.

Після того поліції вдалося зупинити втікача. З’ясувалося, що це 42-річний житель селища Понінка Хмельницької області. У салоні Mercedes також перебувала 38-річна дружина водія та малолітня донька.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чому водій позашляховика чинив опір, він пояснити не зміг. Під час огляду його авто поліцейські виявили пневматичні пістолет і ґвинтівку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’яний водій розтрощив авто поліцейських

Чоловіка помістили до ізолятору тимчасового утримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за опір працівникові правоохоронного органу.

За даними правоохоронців, під час погоні травмувалися 3 поліцейських. Їх наразі оглядають медики. Крім того, пошкоджено 2 службових автомобіля.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...