facebook

На Запоріжжі батько вимагав мовчання малолітньої дочки про жахливе: “Розріжу теба на шматочки і закину в грубку”

У Запорізькій області в одній із сімей стався шокуючий інцидент: 7-річну доньку згвалтував її власний батько. Дівчинка протягом довгого часу боялася розповідати своїй мамі про те, що сталося.

За словами дівчинки, протягом усього спільного проживання тато погрожував і бив її. А коли мама була в пологовому і готувалася до другої дитини, дівчинка залишилася наодинці з батьком, який почав над нею знущатися.

Коли Анастасія повернулася з пологового будинку, то виявила в шафі закривавлене простирадло і нижню білизну дитини. Після того, як дівчина запитала у своєї 7-річної дочки в чому справа, виявилося, що батько погрожував їй та ґвалтував.

“Я візьму бензопилу розріжу тебе на шматочки, закину в грубку і ти згориш”, – говорив батько, щоб дівчинка мовчала. У момент інциденту бабуся внучки перебувала в сусідній кімнаті, проте не прийшла на допомогу.

До слова, свекруха Насті, 60-річна Любов, спростовує всі звинувачення проти сина. Вона стверджує, що він порядний сім’янин і не міг вчинити такого страшного злочину проти власної дитини. Батько також вину заперечує.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У мене сім’я, робота. Тим більше, дочка – улюблена. Дві дочки мої. Якщо чесно, я шокований не був. Ми так жили, що мене це не здивувало сильно. Я на даний момент сиджу і думаю, що, можливо, слава Богу, що взагалі так сталося “, – говорить він.

Є припущення, що дочка хотіла таким чином захистити матір від чоловіка, який періодично влаштовував в будинку скандали. Обвинувачений вже 10 місяців сидить в СІЗО.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...