facebook

На Волині п’яна мати ледь не до смерті побила своє немовля

Нещодавно жителька села Мирне, яку вже позбавили батьківських прав щодо двох дітей, народила третю дівчинку. Поки біологічний батько був на заробітках, жінка пиячила. Того злощасного дня вона ледве дійшла додому. У колисці плакала новонароджена дитина. Мати не поспішила її годувати, а почала з усієї сили гамселити руками та невстановленим предметом. Потім втекла з дому.

 

 

Родичі негайно завезли малечу в районну лікарню, а звіти відправили в реанімаційне відділення Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання. У дитини діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, лінійний перелом правої тім’яної кісти, закриту травму живота, посттравматичну підкапсульну гематому печінки. Як зазначив присутній у судовому засіданні експерт, якби такі удари були нанесені дорослій людині, то це потягнуло б миттєву смерть.

Жінка повністю визнала свою вину, щиро розкаялася і просила суворо не карати, позаяк у даний час вагітна. Однак це невплинуло на пом’якшення вироку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Визнати винною в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України та призначити їй покарання у вигляді позбавлення волі на п’ять років”, — такий вердикт виніс Горохівський районний суд.

Крім того, з неї стягнули 3650 гривень витрат на користь департаменту фінансів ОДА за лікування дитини в медичному закладі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...