facebook

Під Львовом на смерть розбилися українські військові: від машини нічого не залишилося

ДТП сталася вчора, 16 грудня. Загиблі їхали в легковому авто. Також на місці ДТП помер ще один пасажир легковика, двом вдалося вижити.

 

 

З’ясувалося, що в результаті ДТП загинули троє військовослужбовців Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Їхні імена назвали на сторінці академії в Facebook.

Також були оприлюднені фотографії загиблих і моторошні фото з місця фатального зіткнення. Авто з військовими зіткнулося з пасажирським автобусом в селищі Івано-Франкове Львівської області. На місці ДТП померли солдати Назарій Пастерук, Віктор Транкін і Костянтин Прядін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У повідомленні ДСНС уточнили, що трагедія сталася вночі, з пасажирів автобуса ніхто не постраждав.

За попередніми даними, оприлюдненими поліцією, автобус здійснював міжнародний рейс Дніпро – Згожелець. Водій Neoplan не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу, де сталося зіткнення.

23-річний водій і троє солдатів загинули на місці, двоє пасажирів, що вижили госпіталізовані. Від машини нічого не залишилося, удар був настільки потужним, що авто стало купою металу.

Водія автобуса затримано, порушено кримінальну справу за ч.3 ст.286 КК України. Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...