facebook

“Качало в різні боки, пасажири били на тривогу”: Літак з українцями потрапив у снігову пастку

Потужний снігопад в Києві не дозволив літаку здійснити посадку в аеропорту, лайнер розгорнули в Одесу. Літак, що виконує рейс з Шарм-ель-Шейха до Києва, на борту якого знаходилися українські відпочиваючі з сильної хуртовини не зміг приземлиться в аеропорту свого припису.

 

 

У зв’язку зі складними метеоумовами аеропорт «Бртисполь» оголосив про зміни в розкладі авіарейсів. Туман і снігопад послужили об’єктивною зневагою в роботі аеродрому.

Як розповів один з пасажирів на ім’я Євген, “Boeing 737” авіакомпанії “SkyUp” повинен був приземлитися в аеропорту “Київ” о 19.50 середу, 12 грудня. Авіасудно 40 хвилин кружляло над локацією аеродрому але так і не змогло приземлитися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Літак сильно качало в різні боки, так, що деяких пасажирів навіть знудило. Я так розумію, нічого не було видно через сильний снігопад. Але про такі погодні умови попереджали ще вчора”, – розповідає пасажир.

В кінцевому підсумку диспетчерська аеропорту дала екіпажу дозвіл розгорнути судной в Одесу. Через годину з невеликим, о 21.20, літак приземлився в цьому місті.

Як розповів пасажир, пасажири змушені були добиратися до столиці своїм ходом. Багато пасажирів скористалися залізничним сполученням, благо квитки були.

“У всій цій ситуації дивно поводилися бортпровідники – вони закрилися і нічого не пояснювали, що відбувається. Наскільки я розумію, багато літаків не змогли приземлитися в Києві, тому що аеропорт в Одесі переповнений людьми”, – розповів Євген.

На сайті аеропорту “Київ” зазначається, що ввечері 12 грудня були скасовані прильоти двох рейсів з Шарм-ель-Шейха. У той же час на сайті SkyUp вказується, що описаний рейс прибув, але із запізненням на 40 хвилин.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...