facebook

Суд ЄС відхилив санкції проти Януковича-молодшого

Молодший син Януковича у 2015 році був виключений зі списку санкцій у зв’язку з його смертю. Суд ЄС скасував введення в 2014 році Євросоюзом санкцій проти молодшого сина позабавленого звання українського президента Віктора Януковича.

384680370

Про це пише Укрінформ. Віктор Янукович-молодший подав позов про скасування санкцій ще у 2014 році. У березні 2015 року він загинув. Його вдова продовжила домагатися скасування санкцій. Молодший син Януковича у 2015 році був виключений зі списку санкцій у зв’язку з його смертю. Читайте також: На могилі Януковича-молодшого поставили новий хрест.

Ексклюзив ТСН Перші фото з могили екс-нардепа на Братському військовому кладовищі більше року тому опублікували журналісти Reuters. Тоді на могилі ще не було таблички – її вперше побачили на хресті за місяць після похорону. Хрест над могилою був з темного дерева та з металевим розп’яттям. ТСН мала ексклюзивні кадри.

Як відомо, Янукович-молодший загинув 20 березня 2015 року – авто, яким кермував син екс-президента, пішло під кригу на озері Байкал. Разом з Януковичем було п’ять пасажирів, яким вдалося врятуватися. Вчора, 16 липня, йому мало б виповнитись 35 років. Поховали Януковича-молодшого 23 березня минулого року. Повідомлялося, що його тіло доправили до Севастополя й відспівали у ніч перед похованням. За непідтвердженими даними президент-втікач також прибув на скорботну церемонію.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...