facebook

У Луцьку боржники можуть залишитися без води на Новий рік

КП «Луцькводоканал» без попередження може відімкнути водопостачання боржникам в будь-який момент у новому році. Про це повідомили на підприємстві.

 

На сьогодні багато лучан, які боргують за воду, проігнорували повідомлення про необхідність оплати боргів. Усі вони перебувають у списках боржників, які отримають останнє попередження щодо необхідності проведення розрахунків і оплати. Якщо ж боржники не дослухаються до попередження і не погасять заборгованості до 22 грудня, то окремі з них ризикують провести новорічні свята із обмеженими послугами водопостачання або водовідведення.

До прикладу, у будинку на вулиці Даньшина, 1 мешканці заборгували найбільшу суму – 158 399 грн. Наразі цей борг зменшився до 149 391,68 грн. Доволі значну суму заборгованості оплатили мешканці будинку на вулиці Грабовського, 7, де заборгованість становила 86 703 грн, а сьогодні – лише 28 796 грн. Мешканці вулиці Гулака Артемовського, 23, із попередньою заборгованістю в 15 790 грн, на сьогодні боргують лише 9 605 грн.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...