facebook

“Нова пошта” запустила сервіс викупу і доставки товарів з США

“Нова пошта” продовжила експансію на ринок поштових форвардерів, що працюють в США, і запустила новий сервіс NP Shopping.

Про це AIN.UA повідомили в компанії.

Як повідомляється, для його користувачів компанія викупить обрані товари в більш ніж 100 інтернет-магазинах Штатів і доставить до дверей або складу “Нової пошти” в Україні.

“Щоб отримати товар, користувачеві потрібно вибрати його на сайтах, які підтримує NP Shopping, і ввести про нього дані в український сервіс. Далі всю роботу бере на себе “Нова пошта”, а користувачеві лише доведеться оплачувати витрати”, – йдеться в повідомленні.

Видання уточнює, що крім самої вартості товару, можливих податків і вартості доставки по Штатам, клієнт оплачує українській компанії 7% від вартості всього замовлення за послугу “Викуп”.

“Послуги доставки в будь-яку точку нашої країни обійдуться користувачам NP Shopping в 5,8 долара за кг (ціна в гривнях за курсом НБУ на день оплати). Мінімальна вартість доставки через NP Shopping становитиме 2,9 дол. за товари вагою до 500 г”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, доставку замовлень зі складу NP Shopping в США до дверей або відділення в Україні обіцяють протягом 5 днів.

Оплатити її можна буде в особистому кабінеті сервісу картами Visa або Mastercard або готівкою кур’єру, або у відділенні. Вартість самого товару і його доставки в межах США оплачується тільки банківською картою.

Всі товари, замовлені за допомогою NP Shopping, будуть застраховані. У разі втрати посилки або її пошкодження в компанії обіцяють повернути повну вартість посилки. Рух посилок по маршруту можна буде відстежувати.

novaposhtaNPshopping

джерело http://news.finance.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...