facebook

ДТП біля Житомира – газель зіткнулася з легковиком: четверо постраждалих

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 грудня увечері у с. Колодязьки. У результаті травми різного ступеня тяжкості отримали четверо людей. Поліцією розпочато досудове розслідування.

 

 

На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростишівського відділу поліції.

Попередньо встановлено, що близько 17.00 водій автомобіля «Газель», 61-річний житель райцентру, рухаючись у напрямку м. Житомира, не дотримався безпечної дистанції руху та зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-21053». Останній рухався у попутному напрямі під керуванням 29-річного жителя с. Колодязьки з вимкненим двигуном, а позаду його штовхали троє чоловіків, намагаючись завести.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У результаті ДТП пасажирка вантажівки, 36-річна жителька м. Коростишева, а також троє чоловіків, 1994, 1989 та 1964 років народження, які знаходились позаду ВАЗівки, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були доставлені до Коростишівської лікарні. Також уночі 8 грудня до кардіологічного відділення медичного закладу госпіталізовано водія «Газелі».

Нині триває з’ясування причин та обставин ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...