facebook

Нудота та біль у животі: під Києвом травлять дітей, розгорівся скандал

В одному з дитячих садків під Києвом дітей труять зіпсованою їжею, ті постійно жаліються на нудоту та біль.

Проблеми з харчування виникли в ДНЗ «Казка» м. Бровари. Про це нас сторінці «Батьки SOS» у Facebook написала одна з мам Марина Агєєва, повідовляє Обозреватель.

«Ось декілька фото, чим годують наших дітей: огірки з пліснявою, почорнівший буряк в борщі і бутерброд», – написала вона.

Варто відзначити, що на фото їжа, якою годують дітей, виглядає дійсно жахливо.

Батьки намагалися вирішити проблему із завідувачкою дитячого садка, проте марно. Вона, «мило посміхаючись», вказує на те, що такі продукти поставляють в ДЗ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Діти приходять додому скаржаться на нудоту, біль у животику та блювання, зрозуміло, що причиною цьому є неякісна їжа, але завідуюча звертає все на віруси», – додала мама дитини.

Вона зазначила, що батьки зверталися і до адміністрації, проте проблему й досі не вирішено.

«Як можна вирішити цю проблему??? Ми як батьки хвилюємося за своїх дітей. Порадьте куди звертатися???», – турбується мама.

У коментарях до допису інші батьки були вражені такою нахабністю та безвідповідальністю у дитячому садку.

«Капець повний, ну от шо то за країна така», «Країна нормально, а от люди в ній», «Скарга в Держпродспоживслужбу і дуже швидко. Проведуть повну інспекцію їдальні», «Завідуючу за статтею в шию з посади. І нехай далі посміхається», – пишуть українці.

«Якось у нас схожа ситуація була так як директор не реагувала батьки визвали санепідем станцію,була детальна перевірка. З підприємця який постачав продукцію зняли тендер і все стало на свої місця. Виявилось що половина продукції постачалась простроченою», «Я вважаю, що це НП і ситуацію потрібно вирішувати терміново!. По факту садочок трує дітей. Завідуючу можна за грати. А батьки чомусь так спокійно це вирішують… Я би не виходячи з садочка набрала номер гарячої лінії і чекала їх там», – розповідають батьки.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...