facebook

У Раді заявили про потребу наркологічної та психіатричної експертиз для депутатів

У Раді ініціюють наркологічну та психіатричну експертизу для кожного, хто балотуватиметься до українського парламенту.

Таку заяву під час ранкового засідання Верховної Ради, яке транслює телеканал ZIK, зробив народний депутат України (фракція Радикальної партії) Ігор Мосійчук.

Нардеп Мосійчук, виступаючи з трибуни ВРУ під час обговорення законопроекту про внесення змін до статті 9 Закону України «Про судовий збір» щодо створення умов для забезпечення доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до приміщень судів № 6211, заявив, що розгляд такого питання у сьогоднішніх реаліях – це цинізм, оскільки «доступу до правосуддя не має жоден український громадянин». Нардеп заявив про потребу реформи судової гілки влади.

Нардеп Мосійчук не оминув увагою опонентів у залі із провладних фракцій, які критикували його виступ: «Сидять тут деякі, розуму немає. Ляпають наліво і направо своїм язиком. Брат – голова ОДА – абсолютно адекватна людина, а він – собачка на прив’язі, бігає, гавкає, на кого скажуть – то агент Кремля, то нога Кремля».

Ігор Мосійчук заявив, що політична сила, до якої він входить, наполягає на тому, щоб кожен, хто балотуватиметься до українського парламенту, проходив наркологічну та психіатричну експертизу.

Нагадаємо, раніше народний депутат Ігор Мосійчук заявляв про шантаж.

Як повідомляли, генпрокурор Юрій Луценко вважає, що у справі Національного антикорупційного бюро щодо нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука бракує доказів для отримання дозволу парламенту на притягнення його до кримінальної відповідальності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...