facebook

Випила половину таблетки, яку їй дала однокласниця та потрапила до реанімації: В Одесі школярка отруїлась невідомою речовиною

У місті Білгород-Дністровському Одеської області поліція почала перевірку за фактом отруєння невідомою речовиною школярки, госпіталізованої у тяжкому стані. Про це повідомив Білгород-Дністровський відділ поліції в Одеській області.

 

 

“15-річну дівчину в непритомному стані було доставлено до лікарні. Правоохоронці встановлюють обставини події”, — йдеться у повідомленні.

До Білгород-Дністровського відділу поліції надійшло повідомлення з міського медичного закладу про те, що до них доставлено неповнолітню без свідомості з отруєнням неясної етіології. Для подальшого лікування дівчинку в тяжкому стані направили в обласний центр.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Попередньо встановлено, що під час шкільної перерви неповнолітня випила половину якоїсь пігулки, яку їй дала однокласниця. Через деякий час дівчині стало погано і вона випила кілька таблеток знеболюючого. А коли після чергового уроку зайшла в аптеку, — знепритомніла та була доставлена до лікарні.

“Правоохоронці вилучили залишок невідомої пігулки та направили на експертизу. За результатами дослідження буде прийнято рішення в рамках діючого законодавства”, — пояснив заступник начальника Білгород-Дністровського відділу поліції Олександр Лєконцев.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...