facebook

«Сіль у магазинах скінчилася» – росЗМІ вибухнули «фейками» про воєнний стан в Україні (відео)

Російські пропагандисти остаточно забрехалися, вигадуючи небилиці про Україну. Після того, як напередодні, починаючи із другої години пополудні, в Україні набув чинності воєнний стан, путінські пропагандисти, віщаючи із медіарупорів Кремля, зійшлися жовчю.

І традиційно наплодили купу фейків, пише replyua.net Останніх «перли» – авторства скандальної ведучої програми «60 хвилин» на телеканалі «Росія 1» Ольги Скабєєвої. Це та сама жіночка, потік пропаганди з вуст якої українські делегати … свого часу мусили заглушувати, співаючи державний Гімн.

Так ось, розповідаючи всепоглинаючому російському глядачу, до яких жахливих наслідків призвело запровадження воєнного стану в десяти областях України, Скабєєва збрехаа як мінімум тричі поспіль.

По-перше, наплутала із часом початку дії особливого режиму: сказала, що він набрав сили о 10-й ранку, тоді як насправді це сталось о 14:00.

По-друге, сповістила про перехід у посилений режим міліціонерів, яких у нашій країні не існує вже кілька років. І, найабсурдніше, заявила, що в паніці перед воєнним станом українці розхапали в крамницях усю сіль. «Петро Порошенко сьогодні о десятій нуль нуль за місцевим часом… таки ввели воєнний стан.

Міліція офіційно переходить на посилений режим служби. В МАГАЗИНАХ ОФІЦІЙНО ЗАКІНЧИЛАСЯ СІЛЬ. Офіційні повідомлення з декількох областей, це насправді не жарти. Армія офіційно готова відбити атаку агресора», – Ольга Скабєєва цілковито спотворила новини про старт воєнного стану в Україні, спричинений її ж батьківщиною.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...