facebook

Поліцейський, що скоїв потрійне ДТП на Закарпатті, намагається поновитись на роботі через апеляційний суд

У Виноградівському районі працівники нацполіції вже 9 місяців не можуть знайти свого колишнього колегу, який вчинив ДТП і втік з місця події, щоб вручити йому адміністративний протокол.

 

 

2 лютого цього року у Виноградові по вулиці Копанській трапилась потрійна дорожньо-транспортна пригода в якій могли постраждати вісім чоловік. Винуватець аварії власник білого Mercedes-Benz E220 на польській реєстрації втік з місця події.

Як стало відомо пізніше ним виявився Войцеховський Андрій Іванович, інспектор СРПП №1 Виноградівського ВП Берегівського ВП ГУНП в Закарпатській області Войцеховського Андрія Івановича.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами одного з учасників ДТП, Василя Ільїних, поліцейські, що прибули на місце аварії, затягували з її оформленням та записали винуватцем підставного водія.

В березні цього року наказом ГУНП в Закарпатській області Андрія Войцехівського було звільнено зі служби. Проте й сьогодні протокол про адміністративне правопорушення не складено і не вручено винуватцю ДТП.

Закарпатська нацполіція пояснює: до цих пір їхніми працівниками не встановлено місце перебування Андрія Войцехівського.

За словами правоохоронців ні в батьків колишнього правоохоронця, які проживають у Фанчикові Виноградвського району, ні в його дружини Аліни Войцеховської у місті Берегове, Андрія Войцеховського знайти не вдалося. З останньою він наче не проживає разом тривалий період, перебуває у неприязних стосунках, знаходиться в процесі розлучення і, ймовірно, перебуває у Чеській Республіці.

Проте, як свідчать фото із ФБ-сторінки Андрія Войцеховського, за час його пошуку правоохоронцями зі своєю дружиною Аліною він бачився щонайменше двічі: у квітні та серпні 2018 року. Також знаходився на території Закарпаття, у Рокосові Хустського району.

Сьогодні Андрій Войцеховський намагається через суд поновитись на роботі. Зокрема колишній правоохоронець просить скасування наказів ГУНП в Закарпатській області, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

16 липня рішенням Закарпатського окружного адмінсуду в задоволенні позову було відмовлено.

18 вересня Львівським апеляційним адмінсудом було по цій справі було відкрито апеляційне провадження на рішення суду першої інстанції.

Розгляд справи Андрія Войцеховського здійснюватиметься колегією суддів Восьмого апеляційного адмінсуду міста Львів. Засідання відбудеться 3 грудня 2018 року о 14:15 за к.ч.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...