facebook

Найбільшим ворогом України можливо є її лідери – стаття у Foreign Policy про українські реформи

Найгіршим ворогом України можуть бути її ж лідери. Про це на сторінках видання Foreign Policy, яке часто публікує критичні статті щодо діяльності уряду України, пише Аскольд Крушельницький.

5058586B-DE59-4D8A-816A-62FEE1EE8EE7_cx0_cy12_cw0_w987_r1_s_r1

У матеріалі, присвяченому бездіяльності влади у боротбі із корупцією, Крушельницький відзначає, що уряд України однаково ігнорує вимоги змін як з боку українців, так і з боку закордонних друзів України.

Автор підкреслює, що невдоволення недостаньою допомогою Києву з боку Заходу, поширене в Україні, є проявом хибної думки, що “Захід вважає, що Україна відстоює його інтереси у протистоянні з Росією, а відтак на підтримку Заходу можна розраховувати за будь-яких умов”.

” Kiev in Denial: A. Krushelnycky. Was never going to be easy but UKR appears to have wasted a crisis re corruption

Підтримай нашу сторінку в Facebook.
Photo published for Kiev in Denial

Kiev in Denial

Russia is at war with Ukraine — there is no concealing this basic fact. Yet despite the seriousness of the threat from the East, Moscow…

foreignpolicy.com “

Млявий темп змін не означає, що владі України бракує енергії для розбудови системи “під себе”.

Думати так помилка! “Захід вважає, що Україна відстоює його інтереси у протистоянні з Росією, а отже на підтримку Заходу можна розраховувати за будь-яких умов”

“Порошенко створює навколо себе “клан” прибічників та олігархів так само, як це робив його корумпований попередник, Янукович,” – наводить звинувачення на адресу Порошенка з боку нардепа Сергія Лещенка Крушельницький.

Уряд України розкрадає більшу частину допомоги країн Заходу та МВФ. Про це журналісту розповів інший український нардеп БПП Геннадій Карнацький, який також наголосив, що може підкріпити свої звинувачення доказами.

“Якщо уряд та президент не зможуть чітко продемонструвати реальні реформи (і ув’язнення усіх відомих злочинців займає тут не останнє місце), вони будуть винними у тому, що змарнували дорогоцінну нагоду побудувати гідне, демократичне та заможнє майбутнє для власної країни – всупереч тому, що заради цього тисячі найкращих українців пожертвували життям та кров’ю“, – пише Крушельницький.

“Якщо вони думають, що подібна зрада не матиме наслідків, вони просто збожеволіли. І наступного разу, коли вони звернуться до Заходу за допомогою, можуть побачити, що лишились на самоті”, – попереджає автор статті.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...