facebook

Новий рік 2019: що повинно бути на святковому столі в рік Свині

За китайським календарем, Новий рік 2019 – це рік Жовтого Земляного Свині. У цього символу є свої правила, які варто врахувати при підготовці святкового меню.

Незважаючи на те що Свиня любить смачно поїсти, не обов’язково завантажувати стіл делікатесами, які вимагають навичок професійного кухаря.

Краще приготувати гарячі страви з баранини, яловичини, птиці, м’яса кролика або риби. Зрозуміло, щоб не розлютити символ наступаючого року, на столі не повинно бути свинини.

Не забувайте, що Свиня обожнює трюфелі, але оскільки це делікатес досить дорогий і рідкісний, його можна замінити лісовими грибами.

У новорічне меню 2019 також варто включити оригінальні закуски і салати, святкові бутерброди і канапе, страви зі свіжих овочів і зелені. На десерт найкраще підійдуть фруктові торти, ягідні десерти і шоколадні трюфелі.

Що стосується напоїв, то в рік Свині варто віддати перевагу легким винам, шампанського і оригінальним домашнім коктейлів.

Також можна приготувати глінтвейн, пунш або грог з додаванням ягід і фруктів, які так любить символ наступаючого року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згідно зі східною традицією, для Свині необхідно підготувати окрему мисочку з зерновим хлібом, горіхами і крупою.

Також постарайтеся, щоб на святковому столі було багато домашніх цукерок – в Китаї вони символізують сімейне щастя. А традиційні у нас мандарини в Піднебесній вважаються їстівним втіленням золотих монет.

Ошатний новорічний стіл – це не тільки смачні страви, а й красива сервіровка і святковий декор.

Щоб догодити Жовтої Земляний Свині, новорічний стіл 2019 повинен бути прикрашений в жовтих, червоних і золотистих тонах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...