facebook

На Черкащині масштабна ДТП: четверо осіб загинуло

У масштабній дорожньо-транспортній пригоді загинуло четверо людей. Повідомляє речник УДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко.

 

 

26 листопада о 02:15 до Христинівської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про масштабну дорожньо-транспортну пригоду, що сталася між селами Орадівка та Мала Севастянівка.
За невстановлених поки що обставин, на 526 км автодороги «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка» сталося лобове зіткнення двох вантажних автомобілів «DAF».

Внаслідок зіткнення, водій та пасажир одного автомобіля «DAF» від отриманих травм загинули на місці події. Водночас, водій другої вантажівки «DAF», попри зусилля медиків помер в кареті швидкої медичної допомоги під час транспортування його до лікарні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Унаслідок дорожньої пригоди на автодорозі утворився затор та автомобільний затор.
На жаль, цією подією ситуація не завершилася. О 02:50, коли на місці події ще працювали рятувальники, на відстані близько 800 метрів від місця ДТП, у вантажний автомобіль «Камаз», що через затор стояв на узбіччі, врізався автомобіль «Volkswagen Golf» під керуванням 70-річного водія, який через туман не зорієнтувався у дорожній обстановці. Унаслідок зіткнення, водій легковика загинув на місці.

Рятувальники за допомогою спеціального інженерного обладнання провели роботи з деблокування тіл загиблих із салонів усіх понівечених автомобілів.
Обставини ДТП з’ясовуються.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...