facebook

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов у Вінницькій області

У понеділок та вівторок у Вінницькій області очікується погіршення погодних умов. Активний циклон принесе мокрий сніг, місцями сильний сніг, можливі пориви вітру 15-20 м/с. Про це повідомили у Вінницькому обласному центрі з гідрометеорології.

 

 

26 листопада синоптики прогнозують сніг та мокрий сніг, місцями сильний сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 3° тепла до 2° морозу, вдень від 4° тепла до 1° морозу.

27 листопада на території області падатиме сніг. Температура повітря вночі 3…8° морозу, вдень 0…5° морозу. Можливі пориви вітру 15-20 м/с. Також, синоптики очікують приріст снігового покриву 8-15 сантиметрів. В зв’язку з цим, може бути погіршений рух транспорту на автомобільних дорогах, можливі збої під час роботи електричних мереж та комунального господарства.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Натомість, 28 листопада опадів не прогнозують, температура повітря вночі 5 – 10° морозу, вдень 1 – 6° морозу. З 29 листопада по 3 грудня істотних опадів не очікують.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...