facebook

Люди, які служили Януковичу, стали потрібні Петру Порошенку: Парасюк зробив скандальну заяву

Під час Євромайдану люди йшли на крайні кроки для того, щоб захистити своє життя і життя своїх близьких. Проте не можна називати їхні прізвища, тому що в державі немає тієї влади, яка би могла захистити цих людей.

 

 

Про це в ефірі програми «Vox populi» (19.15 – 20.00 на телеканалі ZIK) заявив народний депутат України Володимир Парасюк.

Відповідаючи на запитання ведучого про те, чи змінилось щось з того часу, коли рік тому він у ефірі програми «Народ проти» сказав, що знає певні секрети Євромайдану, але не може поки розповісти їх правоохоронцям, пан Парасюк сказав, що і зараз не готовий сказати про це.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Я не готовий сказати про те, на які крайні кроки йшли люди для того, щоб захистити своє життя і життя своїх близьких. Я цих людей бачив, я їх знаю. Прізвища їхні назвати не можу і не буду, тому що в державі немає правоохоронної системи, яка могла би забезпечити по відношенню до них справедливість. У нас немає, на жаль, зараз у державі тієї влади, яка би могла цих людей захистити, в першу чергу, від інформаційної війни», – зазначив Парасюк.

За його словами, прикро усвідомлювати, що замість того, щоб знайти тих, хто вбивав майданівців під час Революції Гідності, правоохоронна система змінила вектор у розслідуванні. Їй тепер чомусь дуже цікаво, чому загинули працівники Внутрішніх військ чи Беркуту.

«Я шукав відповідь на це питання і я його знайшов. Люди, які служили вірою і правдою Януковичу, стали потрібні Петру Порошенку і його оточенню. Якщо зараз Генеральний прокурор почне розслідувати справи щодо них, то вони позбудуться цих вірних собак, якими можна робити свої темні справи», – переконаний народний обранець.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...