facebook

Як живуть топ-посадовці, яких прогнав Майдан

П’ять років тому, 21 листопада 2013-го, в Україні розпочалася Революція гідності. Вона перевернула усталену диктаторську систему і змусила керівників держави тікати від людського гніву.

Всесильні, здавалося б, президент Віктор Янукович, прем’єр-міністр Микола Азаров і міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко виїхали до Росії, прихопивши з собою накрадене. Там оселилися у великих маєтках. На життя не скаржаться, принаймні публічно.

Янукович на публіці з’являється рідко і переважно з листочком, із якого зачитує “свої” тези про те, що він – “легітимний президент”, а “київська хунта захопила владу”.

У 2017 році нині покійний співак Йосип Кобзон розповів, що Янукович живе поруч із ним у підмосковному селі Баковка. По сусідству президента-втікача з іншого боку – тренувальна база ФК “Ломокотив”.

За іншою інформацією, Янукович із цивільною дружиною Любов’ю Полежай живе у російському місті Сочі. Там займаються фермерством. За інформацією ЗМІ, Полежай ще в 2014 році народила Януковичу сина.

Янукович бідкається, що у нього закінчилися гроші і він живе за рахунок сім’ї. На що витратив “Камази” готівки, не зізнається.

Азаров без політики жити не зміг – він організував “Комітет спасіння України”. Екс-прем’єр ходить по ефірах російських телеканалів і розповідає, як погано живеться українцям. Нещодавно виклав у мережу відео зустрічі Радикальної партії Ляшка з виборцями, на якій політик роздавав безкоштовно курей. Азаров же подав ролик, як ніби це українці не мають чого їсти і б’ються за харчі.

Живе колишній глава уряду в маєтку на Рубльовці. Випустив кілька антиукраїнських книг.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Колишній головний міліціонер України Захарченко тепер водить на московські паради “Бессмертный полк Украины”. Також заглядає на телеефіри, щоб облити брудом колишню батьківщину, від громадянства якої він добровільно відмовився.

Його взяли на роботу в Держдуму, дає консультації з оборонних питань. Живе у Москві.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...