facebook

Безпілотники Ford робитимуть доставку з супермаркетів

Американська компанія Ford почала співробітництво з мережею оптової та роздрібної торгівлі Walmart. Компанії співпрацюватимуть у галузі доставки товарів автономними автомобілями.

Walmart зараз пропонує доставку продуктів харчування різними сервісами. До кінця нинішнього року можливість доставки замовлення з компанією буде доступна у 800 супермаркетах мережі у 100 великих містах Сполучених Штатів. 2019-го кількість магазинів зросте удвічі.
У найближчі 2 місяці Ford і Walmart визначатимуть, які товари краще доставляти за допомогою автономних автомобілів. Компанії також намагаються виявити, які проблеми можуть перешкоджати успішній доставці за допомогою безпілотників.

У червні Ford повідомила про запуск спільного проекту з транспортування товарів автономними автомобілями з компанією Postmates. Вона займається доставкою готової їжі та товарів із ресторанів, кафе та магазинів. Для цього бренд модифікував фургон Transit Connect. В авто встановили систему спеціальних боксів для перевезення товарів. Один автомобіль може обслуговувати одразу декілька замовлень у межах одного маршруту. Безпілотник виконав близько 1 тис. доставок.

Transit Connect став першим безпілотним автомобілем американського бренду. Його модифікували для різних інтерфейсів. Зокрема, встановити сенсорний екран, систему з боксами, систему з декількома боксами та зовнішньою аудіосистемою. Вона озвучує підказки для клієнтів.

Крім того, 2021-го Ford презентує автономний автомобіль, спеціально призначений для комерційного використання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...