facebook

ДТП у Харкові закінчилася нічим: поки родичі плачуть на цвинтарі, винуватця відпустили додому

Хто відповість за життя 16-річної дівчинки, невідомо.
У Харкові відбулася страшна ДТП, у якій загинула 16-річна дівчина на ім’я Катя. За кермом автомобіля, що розвозив підлітків після вечірки, був 17-річний хлопець, який не так давно постав перед судом. Смертельна аварія сталася 11 листопада 2018 року, на сьогоднішній день винуватця події відправили під домашній арешт.

Трагедією закінчилася вечірка з нагоди дня народження дочки мера Куп’янська. Підлітки викладали в Instagram відео, де на святкуванні п’ють алкоголь. І хоча Катя збиралася їхати додому на таксі, хлопці, які перебували за сусіднім столиком в кафе, запропонували дівчатам підвезти їх. Три дівчини, включаючи Катю, прийняли пропозицію.

В 200 метрах від будинку Каті, який був останній за маршрутом, машина потрапила в аварію і перекинулася. Хлопці, що сиділи попереду, вижили завдяки подушкам безпеки, а життя Каті трагічно обірвалося.

“Катя не повинна була сідати в цю машину. Нехай вони не розповідають, там швидкість була більше 150 кілометрів на годину. Стовп збили, колесо відірвалося”, — говорить батько дівчини, оглядаючи місце загибелі 16-річної дочки.

Він не вірить, що легковик їхав зі швидкістю 80 кілометрів на годину.

Як відомо, іномарку Volkswagen взяв без дозволу у батьків 17-річний хлопець, який ще не мав водійських прав. Але в момент трагедії за кермом був його 17-річний друг Василь, який не впорався з керуванням.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...