facebook

Виннику завдали душевну травму: ні вокалу, ні таланту

Відомого українського співака Олега Винника переспівали, тепер його світ ніколи не буде колишнім. Популярне вокальне шоу Х-Фактор-9 як і раніше тримає своїх шанувальників біля екранів. І недавній виступ учасниці став справжнім хітом в мережі. А все тому, що дівчина підкорила незвичайним виконанням пісень знаменитого Олега Винника.

 

Завжди підвищений інтерес у публіки викликають виступи учасників, які виконують пісні одного з суддів проекту. Цього разу пощастило Олегу Виннику.

У минулому 10-му випуску Х-Фактора прийшла Jerry Heil, яку багато хто знає в YouTube за унікальне виконання і кавер-версіях відомих пісень.

Дівчину також дізнався Дмитро Шуров. І в цей раз Jerry Heil вирішила підкорювати публіку мегапопулярним треками іншого судді – Олега Винника. Пропонуємо вам оцінити виступ Jerry Heil на Х-Фактор-9.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За традицією, думки глядачів розділилися: одні в захваті від незвичайного виконання хітів Олега Винника, а інші все ж вважають за краще оригінал:

«Я зовсім не знаю хто це, і чесно кажучи мені не сподобалося! Перечитала коментарі нижче все захваті, але все одно хочу висловити свою думку. Не сподобалося, нічого особливого, ну просто взяла і переробила вже ДУЖЕ популярні пісні і що? Чи не побачила ні вокалу ні таланту. Моя особиста думка »,« Не сподобалося. Я так теж в дитинстві переробляла пісні, розуміючи що оригіналуне дотягну. Причому все її кавери досить однотипні, тобто на ту мелодію, яка у неї виходить. »,« Неймовірно, люблю її Кавур »,« Дуже подобається це дівчина, нарешті вона вирішила взяти участь в Х факторі ».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...