facebook

Стало відомо, для чого австралійка начиняла полуниці голками

В Австралії 50-річна Май Ут Трінх встромлювала у полуниці голки та відправляла їх у магазини. Таким чином хотіла помститися колегам.

Її звинувачують в семи випадках навмисного псування продуктів з метою заподіяння економічних збитків. Жінку можуть засудити до 10-ти років ув’язнення, повідомляє ABC.

Трінх працювала супервайзером на одній з місцевих ферм. За версією слідства, вона була незадоволена умовами праці і нашпигувала полуницю голками, щоб помститися роботодавцю і колегам.

Адвокат Трінх наполягає, що його підопічна не збирала полуницю і не упаковувала її в коробки сама. За його словами, вона лише доглядала за іншими робітниками, тому не могла цього зробити. Проте, ДНК жінки виявили на одній з коробок із зіпсованою голками полуницею в штаті Вікторія.

Її заарештували в неділю, 11 листопада, в місті Брісбен, штат Вікторія.

Прокурор вимагає залишити Трінх за ґратами заради її власної безпеки. Фермери по всій країні зазнали мільйонних збитків через серію інцидентів з голками в ягодах і фруктах. Сотні тонн полуниці були знищені.

До поліції надійшло 186 скарг на нашпиговану голками полуницю, всього 15 з них виявилися помилковими. Покупці виявили голки в упаковках 68 брендів з продажу полуниці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...